RUOKALISTA VIIKKO 41, kiertävä 5
MAANANTAI 10.10
Yrttistä kanakastiketta (M,K)/ Harlekiinikastiketta (M,K)
Ohraa (M,K,VE)
Mustaherukkahilloa (M,GL,K,VE)
Kiinankaali-retiisi-kesäkurpitsasalaattia (M,GL,K,VE)
Auringonkukansiemeniä (M,GL,K,VE)
TIISTAI 11.10
Kalakeittoa (L,GL,K) / Kesäkeittoa ( L,GL,K)
Ruiseväs ( M,K,VE)
Edam juustoa ( L,GL, K)
Paprikarengas (M,GL,K,VE)
Auringonkukansiemeniä (M,GL,K,VE)
KESKIVIIKKO 12.10
Porkkanaohukaiset (L)
Ohrasalaattia (M,VE)
Parsakaalia (M,GL,K,VE)
Puolukkahilloa (M,GL,K,VE)
Auringonkukansiemeniä (M,GL,K,VE)
TORSTAI 13.10
Hernekeittoa (M,GL,K)/ Kasvis-hernekeittoa (M,GL,K,VE)
Edam juustoa ( L, GL,K)
Sinappi ( M, GL, K, VE)
Mandariini (M, GL,K,VE)
Auringonkukansiemeniä (M,GL,K,VE)
PERJANTAI 14.10
Kalakuviot (L) / Juurespihvit ( M,GL,K,VE)
Perunasose( L,GL,K)
Sinappinen kermaviilikastike (L,GL,K)
Porkkana-punakaaliraaste (M,GL,K,VE)
Auringonkukansiemeniä (M,GL,K,VE)
L= laktoositon, M= maidoton, GL= gluteeniton, K= kananmunaton
https://www.instagram.com/muuramekouluruoka/
Hyvä asiakkaamme, lisätietoja elintarvikkeista ja niiden mahdollisista allergeeneista saa henkilökunnalta.
Käyttämämme liha on suomalaista.